Loading...

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Deţinătorul site-ului

Site-ul este deținut de Laurenţiu Vlad, profesor în cadrul Universităţii din București. Prin utilizarea site-ul https://laurentiu-vlad.ro, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale (în cazul în care acestea sunt furnizate) în conformitate cu această politică privind confidenţialitatea datelor cu caracter personal.
Site-ul poate conține legături către și de pe site-uri web. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că acestea au propriile politici de confidențialitate. Nu am nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici sau modul în care aceste site-uri web își gestionează datele. Verificați aceste politici înainte de a trimite orice informații personale acestor site-uri.

Informațiile colectate şi durata de stocare

În cazul în care utilizați acest site web, voi colecta și procesa informațiile pe care mi le oferiți atunci când completați formularul de întrebări. Informațiile pe care mi le furnizați sunt numele și adresa de e-mail. Stocarea datelor de natură personală se realizează pe servere situate în România, pentru o perioadă de două luni de la momentul transmiterii răspunsului.

Cum utilizez datele personale pe care le furnizați

Prelucrarea informaţiilor menţionate se face doar cu scopul de a vă putea transmite un răspuns la întrebarea formulată. Prin trimiterea unei întrebări vă daţi consimţământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră. Datele furnizate nu sunt transmise către alte persoane sau operatori.

Accesați datele dumneavoastră personale

Aveți dreptul să cereți o copie a informațiilor deținute prin formularea unei solicitări în acest sens. Pentru a solicita o copie a datelor pe care le dețin despre dumneavoastră sau pentru a vă actualiza datele de contact transmise, vă rog să mă contactaţi la adresa de e-mail contact@laurentiu-vlad.ro. Datele de natură personală deținute sunt supuse condițiilor din Regulamentul UE 679/ 2016 care oferă persoanelor vizate dreptul de acces la toate tipurile de informații înregistrate, deținute de operatorul de date, sub rezerva anumitor limitări.

Drepturile persoanei vizate

Conform Regulamentului 679/ 2016 – GDPR, aveţi dreptul de a solicita: rectificarea, ştergerea sau restricţionarea prelucrării datelor personale referitoare la dumneavoastră. De asemenea, aveţi dreptului de a vă retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza acestuia, înainte de retragere. Dreptul de a depune o plângere în faţa Autorităţii de supraveghere Conform Regulamentului 679/ 2016 – GDPR, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Mai multe detalii se pot obține accesȃnd adresa http://www.dataprotection.ro .